slide
slide
slide
slide
slide

Certifikati

HACCP

HACCP je sustav osiguranja zdravstvene ispravnosti hrane. Primjena HACCP principa ima visoke zahtjeve u proizvodnji hrane od polja do stola. U tom lancu dosad slaba karika je bila transport. Posjedovanjem certifikata HACCP jamčimo vam da će se prijevoz vaše hrane i sirovine za hranu odvijati dosljedno i trajno na planirani i utvrđeni način, utvrđenim redoslijedom, pod planiranim i nadziranim uvjetima primjenjujući HACCP.

ISO 9001

Da bismo svojim klijentima osigurali najkvalitetnije izvršavanje naših usluge i pružili mogućnost evaluacije te poboljšanja iste uveli smo sustav upravljanja kvalitetom prema normi ISO 9001.

DIN EN 16242 CODE XL

Vaš teret u našim rukama sasvim je siguran, a tome svjedoče i certifikati DIN EN 12642 XL EN 12642 – certifikat koji jamči sigurnost tereta.

image

Licencija

Marko usluge posjeduju Licenciju za međunarodni cestovni prijevoz tereta kao javnu uslugu. Ova licencija daje pravo na obavljanje međunarodnog cestovnog prijevoza tereta kao javnu uslugu na svim linijama, za vožnje ili dijelove vožnji koji se obavljaju za posebni prijevoz na području Zajednice, kako je propisano Uredbom Europskoga parlamenta i Vijeća od 21. listopada 2009. o zajedničkim pravima za pristup tržištu međunarodnog cestovnog prijevoza tereta te poštujući odredbe ove licencije.

image